Familiekrøniken -
 
ForsideSøg i FamiliekrønikenLogin

Familiekrøniken lukker
Læs mere ...
Familiekrøniken er et tilbud til dig, der vil registrere slægten på en nem og brugervenlig måde. Her kan du samle og systematisere oplysninger, fotos og dokumenter. Slut med uoverskuelige mængder af papir! Stamtræ dannes automatisk. Efterfølgende kan du vælge at offentliggøre på nettet eller vælge kun at lade familien få adgang.

Familiekrøniken -hvorfor?
Formålet med Familiekrøniken er at registrere personers liv, medens de endnu huskes. Det er nemlig kun de mest kendte, der huskes. For "almindelige" mennesker går der kun kort tid, før ingen kan huske ret meget!
Med Familiekrøniken bliver det ikke længere nødvendigt at søge i f. eks. kirkebøger for at finde oplysninger om slægten. Men husk: opret mens tid er, så vil oldefar senere kun være et par klik borte! Personerne får så at sige "det evige liv" på nettet.

Det betyder noget ...
Næsten alle ønsker at vide noget om deres forfædre/familie. Det giver nemlig noget af svaret på, hvem man egentlig selv er. For man er jo ikke pludselig kommet af ingenting!
Der er en stor skare af forfædre & -mødre, som har levet før én selv, og som har lagt op til, at man er blevet den, man er. Og det giver ro i sindet at have et vist kendskab til denne forslægt.
Hvis du opretter i Familiekrøniken, har du gjort det meget lettere for dine efterkommere; og de får et meget bredere billede, som du oven i købet selv er med til at komponere.
Desuden får du selv et klarere billede af din slægt!

Sæt ansigter på
Familiekrøniken er ikke egentlig slægtsforskning, men derimod person- & slægtsregistrering.
Ved at oprette opnår man at kunne viderebringe et detaljeret billede af den enkelte person. Der kommer ansigt på, det bliver levende.
Har man ikke lyst til at skrive, kan man give et levende billede af personer og familier alene ved hjælp af fotografier, som man så til gengæld sikrer bevarelse i mange generationer.
Familiekrøniken er den mest "levende" slægts-side på nettet!

Interaktivt stamtræ
Stamtræet er indrettet sådan, at den person, der klikkes på, altid bliver midtpunkt i træet, "forstyrrende" sidegrene vises ikke, og man får således et ualmindelig godt overblik over familien.
Stamtræet kan f.eks. rumme 4 generationer bagud og 4 generationer frem, altså fra hovedpersonens tipoldeforældre til tipoldebørnene.

Tag en pause
Her har den skrivende muligheden for at tage en pause fra alle hverdagens travle gøremål for at beskæftige sig med noget, der har blivende betydning!

Har du tænkt på, at
når du er den, du er, så skyldes det ALLE dine forfædre og -mødre. Hvis blot én af disse havde væet en anden, havde du ikke været dig?!


Med venlig hilsen


Familiekrøniken ApS
www.familiekroeniken.dk

Ole Skotte Møller
Peder Erlandsen
Lasse Dam Grønbæk (11G)
Bodil Marie Rasmussen
Hendrich Hansen Krog
Niels Christensen
Poul Frits Weber Andersen (6G)
Tonny Marie Engelsen ((LE))
Cecilie Kokholm
Unge Hans Hansen af Horne
Ernestine Marie Blankensteiner
Vera Marie Hansen
Mathilde Pedersen
Emma Charlotta Blomberg
Ellen Mariane Olsen
Tinna Pagel
Theodor Adolf Kristian Lorentzen (5G)
Per Hansen
Aksel Rokamp
Thomas Berthou (10G)
Maren Nielsdatter Banke
 
Mail link til denne side   Disclaimer