Familiekrøniken -
 
ForsideSøg i FamiliekrønikenLogin

Tilmelding
Du kan enten 1) tilmelde dig nu eller 2) prøve Familiekrøniken gratis i 14 dage.

1) Tilmelding nu. Det koster 545 kr. incl. moms at få adgang til at oprette i Familiekrøniken. Dette beløb er et éngangsbeløb, og der vil derfor ikke blive opkrævet nogen løbende betaling. For beløbet er der adgang til at oprette stamtræ og livshistorier for ens familie, dog maksimalt 200 personer, hvilket skulle være rigeligt for de allerfleste. Inkluderet er "Familie-login", se særskilt omtale under "Brugervejledning". Er der brug for at oprette flere, tilkøber man muligheden for at oprette de næste 200 personer formedelst 545 kr. incl. moms.

2) Gratis prøve-tilmelding fungerer næsten, som når du tilmelder dig "rigtigt". I 14 dage kan du "lege" med programmet og finde ud af, om du kan lide det. Kan du det og betaler (545 kr.), overføres det, du har lavet, til den "rigtige" Familiekrøniken. Vælger du ikke at betale, går skærmen i sort efter 14 dage. Dog er der en fortrydelsesmulighed, idet det indtastede først slettes endeligt efter 60 dage. Så hvis du vælger at betale inden udløbet af de 60 dage, overføres dine oprettelser til Familiekrøniken.
Så længe dine oprettelser er midlertidige, kan der ikke søges på dem, og de kan derfor ikke ses af andre.

Familiekroeniken.dk modtager betaling med Dankort i DKK.

Vores CVR nr er: 29241635

Straks efter at du har godkendt betalingen, vil du modtage en mail (på den mailadresse du har angivet) indeholdende dit brugernavn og password, hvorefter du umiddelbart kan gå igang med at oprette i familiekroeniken.dk

Familiekroeniken.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS / DIBS

Fortrydelsesret:
Du kan inden for 14 dage fortryde din bestilling iflg. "Lov om visse forbrugeraftaler". Det gælder kun i det tilfælde, at du endnu ikke har taget systemet i brug iflg. §12 stk.3.

 
Klik her for at tilmelde nu eller prøve gratis i 14 dage
 
Mail link til denne side   Disclaimer